Följ passionen, lita på processen, njut av resultatet!

Vad säger mina grymma elever?

"Min Dante fullkomligt älskar pianolektionerna och han har lärt sig så mycket på en termin. Han lärde sig spelkoden otroligt fort."

Sabina 

"Mila är verkligen en inspirerande lärare, man tänker inte på att man lär sig -man bara härmar och gör - och inser först senare hur mycket man faktiskt utveckats. Hon har gjort något inte bara med min prestation utan också med mitt förhållningssätt till mig själv. Jag tror på mig själv på ett annat sätt nu"

Anna 

"Jag provade en digital lektion för att jag behövde lite stöd och goda råd inför att jag skulle sjunga på ett bröllop och jag fick med mig tips som gjorde mig både bättre och tryggare. Rekommenderas! "

Erik 

Acapella Workshop

Här kommer några utklipp från kursutvärderingen på min Acapella Workshop den 16/10 - 2022.

Jag kan sjunga! Jag är så glad och fylld av energi! Min dåliga självkänsla blev bättre!

Härligt gäng, roliga låtar. Bra lärare!

Det var ett toppen-arrangemang! Kul blandning av sånger och nivå! 

Bra upplägg och förberedande information. Trevligt att vara hemma hos dig och det funkade fint. Jättebra inledning och uppsjungningsövningar. Trevliga låtar och bra arrangemang!

Det var kul och vi kunde göra fin musik ihop även med olika tidigare erfarenheter och träning. 

Kul att vara bara 2-3 i varje stämma för att utmana sig själv. Roliga stämmor och musik!

Tack för att du fixat så bra! Väldigt bra förberett med både uppvärmning och låtar. Och tack för att du fyllde på med en stor skopa ”må bra känsla”. Sjunga är livet!


        Gemenskapen, känslan av samhörighet. Lämnar med glädje,  lycka och likasinnade som jag.”  "Din energi smittar av sig! Keep going"